Oolaboo: Věříme, že přírodní ingredience působí blahodárně na naše tělo

oolaboo_uvodniDoclanku

Někteří z vás si všimli, že na našem e-shopu se objevila nová značka, která má za úkol vás hýčkat. Tou značkou je Oolaboo. A protože chceme, aby pro vás náš e-shop byl synonymem pro slovo spolehlivost, tak je třeba, abyste tuto novou značku pořádně poznali.

 

Kdy a jak se začal psát příběh této značky?

Za touto značkou stojí dva bratři, Richard a Jeroen Wilmink, kteří měli velký sen: mít vlastní kosmetickou značku. Svět okolo se točil kolem krásy vnější, ale bratři se rozhodli zaměřit na krásu vnitřní. V roce 2011 si sen bratři splnili a založili Oolaboo.

 

Brothers__ResizedImageWzU5OCw0MDBd 

 

Oolaboo věří, že vnější krása je výsledkem péče, kterou jí věnujeme zevnitř.

Výchozím bodem pro rozvoj produktů je myšlenka, že vše, co používáme na našich tělech, musí být maximálně bezpečné a nanejvýš přírodní. Jejich produkty jsou proto bez parabenů, sulfátů a minerálních olejů. Bratři, a celý tým značky Oolaboo, milují zvířata a tak si může být jisti, že ingredience a produkty této značky nejsou testované na zvířatech.

V dnešní době je Oolaboo uznávanou lifestylovou značkou. Nabízí péči nejen o vlasy, ale i o pleť či zuby. Má také unikátní ošetření inspirovaná japonským a čínským způsobem léčby.

 

Luxusní vlasová péče zrozená z technologie péče o pleť

Kolekce produktů na vlasy je speciálně vyvinuta pro profesionály a její koncept vychází ze zkušeností s technologiemi v péči o pleť. Výhodou tohoto spojení jsou produkty vlasové péče, které nejenomže přinášejí luxusní zážitek, ale jsou velmi zaměřené na výsledný efekt na vlasech a pokožce hlavy. Každá receptura zajišťuje hladké, lesklé, silné a pružné vlasy se 100% ohledem na pokožku hlavy.

Nabídka je velmi široká. Oolaboo nabízí masky, kondicionéry a vlasové koupele, která se vždy starají i o pohodu pokožky a nejen vlasů. Říkáte si, že nevíte, co znamená vlasová koupel? Nevadí, vysvětlíme. Tato značka si zakládá na tom, že nevyrábí obyčejné šampony. Vyrábí vlasové koupele, které vyživují vaše vlasy a zároveň i pokožku hlavy.

Vlasové lázně a kondicionéry obsahují Quinoa Protein Complex. Studie dokazují, že již po 5 aplikacích zlepšuje tento komplex stav vnějšího vlasu až o 32% a může posílit vnitřní strukturu vlasu až o 26%.

 

Oolaboo je značka profesionální vlasové a pleťové  kosmetiky.

To znamená nejen to, že je určena pro profesionální kadeřníky a kosmetičky, ale i s jejich výběrem by vám měl poradit profesionál. Pokud tedy po produktech této značky pokukujete, tak nám neváhejte napsat na Instagram nebo email info@exkluzivnipece.cz a my vám rádi s výběrem poradíme.

 

58751608_298118234421879_6440712010526097408_n

 

Každý prodaný produkt Oolaboo se rovná 1 litru čisté pitné vody.

Značka Oolaboo spustilo projekt Aquam Servo, aby podporovalo práci Stichting Waterpas v rozvojových zemí. Co to znamená? Že nákupem jejich kosmetiky nepomáháte jen sami sobě, ale poskytujete pitnou vodu i lidem, kterým není běžně dostupná

 

My osobně jsme nadšeni, že vám můžeme nabídnout tak kvalitní kosmetiku, kterou Oolaboo bezpochyby je. Splňuje vše, co je pro nás důležité. Není testovaná na zvířatech, pomáhá vlasům i pokožce a hlavně za ní stojí lidé, kteří svou práci milují a dávají do ní všechno.

Pokud budete mít jakékoliv otázky, tak se na nás neváhejte obrátit. Ještě jednou připomínáme, že na vaše dotazy rádi odpovíme na Instagramu či emailu info@exkluzivnipece.cz.

Text: Gabriela Hudečková | Fotografie: Exluzivnipece & Oolaboo